Magneetstaaf ENERGETIX

De magneetstaaf van ENERGETIX brengt de magneetkracht direct in uw water of andere vloeistof. Maar wat maakt water eigenlijk tot drinkbaar water van goede kwaliteit? Veel mensen kunnen de kwaliteit van koffie en wijn beoordelen, maar slechts enkelen kunnen beoordelen wat water van goede kwaliteit is.

U denkt misschien, dat u enkel water van goede kwaliteit kunt krijgen door water in flessen te kopen. Wordt onafhankelijk wat water betreft door de magneetkracht zelf in uw belangrijkste voedingsstof te brengen! Lekker en vitaal water. Steeds vers wanneer u het nodig heeft.

Het werkt werkelijk heel eenvoudig. U brengt de magneetkracht direct in een glas of karaf kraanwater door middel van een ENERGETIX Magneetstaaf of door een ENERGETIX onderzetter. Zo wordt het drinken van de minimale dagelijkse hoeveelheid water eenvoudiger en u geeft uw lichaam zo de best mogelijke kwaliteit van water.

Hoe werkt de ENERGETIX waterstick?
U steekt de ENERGETIX waterstick simpelweg in uw glas of karaf kraanwater. Het magnetische veld in de waterstick zorgt er vervolgens voor dat uw water zachter van smaak wordt en ‘levend’ wordt. Hierdoor wordt het eenvoudiger (en prettiger) om de dagelijkse minimale hoeveelheid water te drinken waarvan algemeen bekend is dat het erg belangrijk is in uw gezondheid.

* Een leuk experiment  met de ENERGETIX Magneetstaaf – ‘Ook bloemen houden van magneten?’

Leuk om zelf eens uit te testen: koop tegelijkertijd 2 dezelfde (bossen) bloemen en zet die in 2 verschillende vazen – allebei gevoed met gewoon water uit de kraan. De magneetstaaf zet u als experiment in één van de 2 vazen en laat hem daar staan. Graag vernemen wij wat u persoonlijk ervaart bij dit experiment

Met een ENERGETIX magneetstaaf of waterstaaf brengt u dus zelf eenvoudig de magneetkracht in uw water. Het oog wil ook wat, dus is de ENERGETIX magneetstaaf verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen. Er is zelfs een zogenaamde kiezelsteen voor het drinkwater van uw (huis-)dieren. Deze kan gewoon in de drinkbak van uw huisdier of paard gelegd worden en kan door de grootte niet door uw huisdier ingeslikt worden.

Water behoort samen met vuur, lucht en aarde tot de vier zogenaamde oerelementen en een bron van gezondheid. We leven niet alleen op een waterplaneet, maar bestaan ook zelf voor ongeveer 70% uit water.
Per dag scheiden we zo’n 2,5 liter vocht uit en dit moeten we door middel van onze voeding weer aanvullen.

* water is het hoofdbestanddeel van iedere cel en van alle vloeistof in ons lichaam
* water transporteert de voedingsstoffen in het bloed naar de verschillende cellen
* water is van invloed op onze spijsvertering
* water regelt de warmtehuishouding
* water wordt via thermaalbaden al sinds duizenden jaren ingezet vanwege de genezende kracht – een medische effect    dat toegeschreven wordt aan de koude prikkels die tot een betere doorbloeding leiden
* water kan klachten als pijn, problemen met de bloedsomloop, doorbloedingsstoornissen, ziektes die gepaard gaan met    koorts, slaapstoornissen en luchtwegenproblemen helpen verminderen.
* ook het vegetatieve zenuwstelsel, de hormoonproductie en zelfs het immuunsysteem kunnen door water positief    worden beïnvloed.

Water is het dus de basisbouwsteen van alle levende wezens en de belangrijkste hoofdvoedingsstof! En met het oog op dit ongekend grote belang is de kwaliteit van ons water dus doorslaggevend voor onze gezondheid. Water is echter niet alleen maar water. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen drinkbaar, gezond en levend water.

Naast water kunt u de ENERGETIX waterstick gebruiken voor iedere andere eet- of drinkbare- koude vloeistof: van frisdrank tot alcoholische dranken.

 

 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search