Het magneethart en de powerstrip:

Het magneethart of de magneetstrip kunnen op elke willekeurige plaats gedragen worden.
• Het magneetelement (in staal of koper); met het logo naar de huid gericht.
• Het dunne tegenstuk dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.

Gebruik:
Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaan punten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal het koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz.

Onderhoudstips: De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellak remover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken. Verkleuringen door de koper op de huid zijn normaal. Het koper zelf zal ook verkleuren. Dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking.

Insectenbeten: Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

Spierpijn en andere pijnen: Met het magneethart masseren (draaiende bewegingen maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.

Blauwe plekken: Draag het magneethart, eventueel met pleister op de blauwe plek. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen er brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek, en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.

Acne: Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen en uitdrogen.

Menstruatie klachten en buikpijn: Het magneethart onder de navel dragen.

Darmklachten, aambeien, ischias, lende pijn, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

Futloosheid, vermoeidheid: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.

Hoofdpijn, migraine: Het magneethart met koper op de schouder of in de nek dragen.

Verstuiking, breuken: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure.

Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneethart op de benen of op de heup dragen.

Onzekerheid, concentratie: Het magneethart vlak boven de navel dragen.

Depressie: Het magneethart midden tussen navel en schaambeen dragen.

Ontgiften met voetbad: Het magneethart in een warm voetbad leggen en dan een half uurtje de voeten baden om zo de afvalstoffen uit de benen te halen.

Groente, fruit bewaren: Wanneer je het magneethart bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven.

 

 

 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search