Waar komt Uyuni Treatment vandaan:
Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld. Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af,wat van oudsher door de bewoners van de drijvende dropen in de meren gebruikt werd om heerlijke geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten.

Ontdek de Uyuni Treatment lijn:
De geuren van Uyuni neemt u mee naar de zoutvlakte van Bolivia. De zogenaamde Salar de Uyuni is zeer bekend en heeft een eeuwenoude geschiedenis. De salar de Uyuni heeft een frisse maar ziltachtige geur. Treatment heeft hiervan een lijn gemaakt met eucalyptus en witte munt en een vleugje limoen. Er ontstaat en verrassende combinatie door het toevoegen van lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen.

Ervaar een Uyuni Treatment:
Tijdens onze tradiotionel Uyuni Treatment wordt u behandeld met de Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. U wordt gemasseerd met bundeltjes, uw huid wordt geschubt en om het ritueel af te maken wordt uw huid verzorgd met de Uyuni verzorgingsproducten.

Hoe ziet een Uyuni Treatment 60 minuten eruit:
– Reiniging van de rug en de achterzijde van de benen
– Massage van de rug en de achterzijde van de benen met heerlijk warme Uyuni bundeltjes en warme olie
– Boliviaanse Scrub behandeling van de rug en de achterzijde van de benen met verkoelende scrub modder
– Pakking van de rug
– Huidverzorging van rug en achterzijde van de benen

Hoe ziet een Uyuni Treatment 90 minuten eruit:
– Reiniging van de rug, armen, nek en schouder en de achterzijde/voorzijde van de benen
– Massage van de armen, schouders, nek, rug en de achterzijde/ voorzijde van de benen met heerlijk warme      Uyuni bundeltjes en warme olie
– Boliviaanse Scrub behandeling van de rug en de achterzijde van de benen met verkoelende scrub modder
– Pakking van de rug
– Huidverzorging van armen, schouders, nek, rug en achterzijde van de benen

 

Tips en contra-indicatie (klik hier)

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en beleef de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search