Waar komt Shinshiro Treatment vandaan:
Shinshiro is een gebied in de provincie Aichi. Er wordt al ruim 3000 jaar rijst verbouwd tegen de hellingen van de hoge bergen. Hiervoor werden rijstterassen gebouwd die men Tenade noemt. De streek is geen druk bevolkt gebied en er zijn maar weinig natuurlijke Onsen in deze streek. Juist in dit gebied zouden de Onsen erg welkom zijn, want het werk op de rijstvelden tegen de hoge bergen aan, is zwaar fysiek werk. Waar men in een andere streek na een dag zware arbeid kon genieten van het warme weldadige water voor de vermoeide spieren, was dit in Shinshiro nagenoeg onmogelijk. Daarom gingen ze op zoek naar een alternatief, en zo is de basis van Shinshiro Treatment ontstaan.

Ontdek de Shinshiro Treatment lijn:
Shinshiro neemt u mee naar Japan. De geuren zijn gebaseerd op de bloeiende rijstvelden. Rijstvelden vullen zich met witte bloemetjes, deze bloemetjes geven een vanilieachtige geur af. Deze zoete geur heeft Treatments gecombineerd met de basisnoot van Tonka bonen, aangevuld met fris zoete geuren zoals Ylang Ylang, roos en witte lelie.

Ervaar een Shinshiro Treatment:
De Shinshiro Treatment wordt uitgevoerd in de zijligging en is erop gericht dat uw spieren snel weer herstellen en ontspannen aanvoelen. In Japan werd de behandeling dan ook geschikt voor de mensen die veel op het land werkten. U wordt gereinigd volgens het traditontele ritueel en gemasseerd met sutikku’s. Als afsluiting wordt uw huid verzorg met de traditontele Shinshiro verzorgingsproducten.

Hoe ziet een Shinshiro Treatment 60 minuten eruit:
– Reiniging van de rug, nek, schouders, decollete en van de benen op Japanse wijze
– Massage van de rug, nek, schouders, decollete en van de benen in zijligging

Hoe ziet een Shinshiro Treatment 90 minuten eruit:
– Reiniging van de rug, nek, schouders, decollete en van de benen op Japanse wijze
– Massage van de rug, nek, schouders, decollete en van de benen in zijligging
– Reiniging van het gelaat, gevolgd door een heerlijke ontspannen gezichtsmassage

 

Tips en contra-indicatie (klik hier)

extra:Doordat deze behandeling in zijliging wordt uitgevoerd is het ook een geschikte behandeling al u zwanger bent.
Overleg dit wel van te voren met uw Treatments Specialist.

Laat uzelf even wegdromen naar de groene rijsterassen tegen de heuvels en verras ze met deze bijzondere combinatie van een heerlijk ontspannend reinigingsritueel en een stevige massage op traditonele Japanse wijze. 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search