Waar komt Mahayana Treatment vandaan:
Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt vernoemd.
Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden toegang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

Ontdek de Mahayana Treatment lijn:
De geuren van Mahayana neemt u mee naar het Himalaya gebergte. De vallei staat maar één keer per jaar in bloei. De paarse bloemetjes die er groeien verspreiden een lenteachtige geur. Treatments heeft hiervan een lijn gemaakt samen met lila hyacinten en kruidige ondertonen van sandelhout en musk.

Ervaar een Mahayana Treatment:
Tijdens deze behandeling wordt u gereinigd en gemasseerd met de tradionele ManiStones. Deze stenen dragen positieve, inspirerende teksten en van oudsher zouden deze boodschappen invloed hebben op het welzijn van uw lichaam. Na de reiniging en de massage wordt uw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat u als herboren de Treatment afsluit.

Hoe ziet een Mahayana Treatment 60 minuten eruit:
– Reiniging van de rug en de achterzijde van de benen met warme ManiStones
– Massage van de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze met verwarmde ManiStones
– Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de rug

Hoe ziet een Mahayana Treatment 90 minuten eruit:
– Reiniging van de armen, handen en het decolleté, de rug en de achterzijde van de benen met de warme    ManiStones
– Massage van de armen, handen en het decolleté, de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze    met verwarmde ManiStones
– Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de rug

 

Tips en contra-indicatie (klik hier)

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search