Hieronder vindt u verschillende party’s die Charming Nails & Beauty verzorgt, heeft u vragen dan verneem ik dit graag.

 

Meidenparty (nagels versieren)
De kinderen kunnen na een korte uitleg meteen zelf aan de slag met het maken van creaties op een lakwieltje, deze zijn voorzien van naam. Hierbij kunnen ze gebruik maken van allerlei glitters, stripers, nagellakken, nagelverf, nagelstickers en steentjes. Natuurlijk zijn er ook genoeg voorbeelden waar ze ideeën vandaan kunnen halen.

Als iedereen geoefend heeft, zijn de eigen nagels aan de beurt. Ze kunnen de nagels bij elkaar lakken en versieren, maar dit mag natuurlijk ook bij hun zelf. De nagels van de jarige job worden versierd door de nagelstyliste, tenzij ze het leuker vind om dit zelf te doen.

 

Badzoutparty
Deze wordt in verschillende kleuren en geuren gemaakt. Waarom je huid er zo zacht van wordt?
Dit is omdat de soda in het badzout zich bindt met het magnesium en calcium in het water. Hoe hoger de concentratie van deze mineralen in water, hoe ‘harder’ het water is. De soda maakt het water dus zacht en dat merk je dus ook aan je huid.

Het badzout wordt verdeeld over de kinderen, waarna elk kind meerdere hoopjes badzout maakt van verschillende kleuren en geuren. Als ze hiermee klaar zijn, mogen ze het badzout laagje voor laagje in de badzoutflacon doen tot deze is gevuld.
Daarna is er nog tijd om het tasje/doosje of eventueel de flacon te versieren.
Alle producten bevatten natuurlijke grondstoffen met uitzondering van de kleurstof

Bescherming van u tafel wordt door middel van tafelleggers gedaan en deze neem ik zelf mee. U hoeft zelf alleen te zorgen voor een stevige tafel met stoelen. Wel is het verstandig wat oude kleren aan te doen. Het maken van badzout kan door het gebruik van de stoffen wel een rommeltje worden.

 

Parfumparty
Deze workshop ga je leren om zelf parfum te maken.
We gaan verschillende geurtjes ruiken, en raden welke geur dit is. (kan ook doormiddel van plaatjes). Dan is het tijd om parfum te maken dit doen we van de geuren die we het lekkerst vonden.

 

Beautyparty
Bij deze party gaan de kinderen zelf leren hoe ze het beste hun huid kunnen verzorgen en reinigen.
De kinderen gaan aan de slag met de basis om hun gezicht goed te reinigen. Heel belangrijk voor meiden die beginnen met make-up om deze basis vaardigheden aan te leren. Na de reiniging gaan we scrubben en dit daarna weer op de juiste manier verwijderen. Als alle scrub is verwijderd gaan we het masker opzetten, en dit laten inwerken. Nadat het masker is verwijderd gaan we een dun laagje dagcrème aanbrengen. Als laatste mogen ze bij elkaar nagellak opbrengen.

 

Doucheklei
Dan is het misschien leuk om een keer doucheklei te boetseren. Deze doucheklei kan gebruikt worden onder de douche maar is ook heerlijk voor in bad.

Vooraf worden alle ingrediënten in een kom gemengd. Dan wordt de klei verdeeld over de kinderen en mogen ze aan de slag. We gaan kleur en geurstoffen toevoegen aan de klei en dan mogen de kids gaan boetseren. Ze mogen alles maken wat ze maar willen bijvoorbeeld:  bloemen, dieren, hartjes. 

 

Tattoo party
Ladot Tattoo is geïnspireerd door Tibetaanse tatoeëring; het is een tijdelijke tattoo die door middel van
een stempel en inkt op de huid wordt geplaatst. De inkt is dermasoft getest en goedgekeurd volgens de EU 71-3 make-up norm. De tattoo is watervast en blijft afhankelijk van het huidtype en/of plek van plaatsen 1 tot 5 dagen op de huid zitten. Met de tattoo kan je mee zwemmen en douchen (wel opletten met afdrogen, het is beter om te deppen i.p.v. wrijven)

Tijdens deze party leren ze hoe ze een mooie tijdelijke tattoo bij zichzelf en bij vrienden kunnen zetten.
Met diverse afmetingen van 1,5 tot 10 cm en diverse modellen is er keus genoeg.
De tattoo kan worden verfraaid met gekleurde glitters of strass-steentjes.

De tattoo kan verwijderd worden met make-up remover of baby olie. Voor en na het aanbrengen van de tattoo geen crème of andere vettigheid op de huid aanbrengen.

 

 

Bescherming van u tafel wordt door middel van tafelleggers gedaan en deze neem ik zelf mee.
U hoeft zelf alleen te zorgen voor een stevige tafel met stoelen.

De party duurt ongeveer 2 à 3 uur (inclusief voorbereiding en opruimen) en is bedoeld voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 10 kinderen met een leeftijd vanaf 6 jaar.

 

Prijs op aanvraag

 

Alle kinderen krijgen na afloop een diploma van het desbetreffende feestje.

 

Alle feestjes kunt u met elkaar combineren.

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search