Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Onze Salon is gevestigd in Terneuzen (Breitnerstraat 26), de ingang van de salon bevindt zich in de Mauvestraat. Als u een afspraak heeft bij Charming Nails & Beauty a.u.b. aankloppen, om zo voor u en ons de veiligheid te behouden.

Het is aan te raden om op tijd een afspraak te maken. Overdag kunt u redelijk op korte termijn terecht, maar ’s avonds gaat er meestal wat tijd overheen voordat er ruimte is. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen van maandag tot zaterdag tussen 09.00 uur tot 21.00 uur (zondag gesloten) met: Charming Nails & Beauty: Telefoonnr: 0640080323

Krijgt u geen gehoor dan ben ik waarschijnlijk bezig met een behandeling, u krijgt dan mijn voicemail waar u uw boodschap (naam + telefoonnummer) op kunt inspreken. Ik zal u dan zo snel mogelijk terugbellen. Er bestaat natuurlijk ook een mogelijkheid om naar Charming Nails & Beauty te mailen, en dat gebeurt op onderstaand adres info@charmingnails.nl

Bent u verhinderd voor een afspraak verzoek ik u dit tijdig te melden via de telefoon (minimaal 24 uur van te voren).
Bij niet tijdig afmelden worden kosten in rekening gebracht.

Behandelingen kunnen zowel contant als per pin worden voldaan, het is niet mogelijk om met biljetten groter dan € 50,00 te betalen.

 

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE, DAN IS DIT OP 2 MANIEREN MOGELIJK:

Telefonisch contact: 0640080323

Per e-mail: info@charmingnails.nl

LET WEL: Door gebruikt te maken van eventuele telefonisch of email contact geeft u aan het privacy beleid die Charming Nails & Beauty voert te accepteren, dit houdt in dat u persoonlijke informatie zoals telefoon en email die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.  (AVG Privacy Wetgeving)

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search