Masseur doing massage on woman body in the spa salon. Beauty treatment concept.

Wat is therapeutisch masseren:
Heeft als doel om de lichaamsfuncties weer te normaliseren, stress en spanningen te verminderen en de werking van de zenuwen en de bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. Is vaak een gerichte massage op meerdere klachten en blokkades.

Therapeutische massage:
Naast de ontspanningsmassage zijn er ook therapeutische massages die er op zijn gericht om specifieke klachten te verlichten of op te lossen, daarom zijn ze meestal gevoeliger. Therapeutische massages hebben langere tijd nodig om het gewenste effect te bereiken, houd er rekening mee dat ze niet altijd direct opgelost kunnen worden.

Welke therapeutische massages zijn er bij Charming Nails & Beauty:
* Cupping therapie
* Sveltessa afslankingsmassage
* Hoofdpijnmassage
* Rugpijnmassage
* Magneetmassage

 Contra-indicatie:
Bij contra-indicatie/aandoeningen gaat het om verschillende aandoeningen van een patiënt die niet of slechts onder bepaalde voorwaarden behandeld mogen worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algehele contra-indicaties en gedeeltelijke contra-indicaties. Wilt u een massage boeken vraag dan naar de contra indicaties voor de gegeven massage.

Tips & Regels:
* Probeer op de dag van de massage voldoende vocht te drinken, dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd via de urine. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter vocht, het liefst geen cafeïne. Dit onttrekt namelijk vocht en de afvalstoffen worden zo belemmerd. Doe dit ook 2 a 3 dagen na de massage.

* Gelieve voor de massage niet teveel te eten, het lichaam kan niet optimaal reageren, omdat het lichaam tijd nodig heeft om de voedingstoffen te verwerken.

* Als u komt voor een massage, arriveer 10 minuten eerder zodat u een paar minuten kunt rusten, relaxen en een korte anamnese afgenomen kan worden voordat de massage wordt gestart.

* U dient uw slip aan te houden tijdens de massage, de BH wordt uitgetrokken maar indien gewenst wordt deze op de massagetafel losgemaakt, zorg er wel voor dat de BH rugsluiting heeft.

* Ik ben geen arts, specialist of fysiotherapeut en niet medisch opgeleid om blessures te behandelen.

* Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

* Ik ben NIET verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijk en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik

* Annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

* Indien er sprake is van alcoholgebruik of drugs zal ik een massage weigeren.

* Alle massages zijn geen vervanger van een medische behandeling, stop niet met u medicijnen zonder in overleg met uw arts.

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search