Tandkristalsmile

 

 

LET OP “WE ZIJN GEVESTIGD IN TERNEUZEN”

 

 

 

Hoeveel verschillende kleuren zijn er?
Tandkristallen zijn er in 23 verschillende kleuren te verkrijgen, maar de meest lopende zijn, Crystal Clear en Multi Color.

Voor de behandeling?
Voor een betere hechting is het van belang dat u voor het plaatsen van een tandkristal uw tanden poetst (dit kunt u thuis al doen).

Hoe ziet een behandeling van Tandkristal eruit?
Er wordt een kleine anamnese afgenomen, met name of u allergisch bent voor tandartsproducten, waar u het kristal geplaatst wilt hebben. Daarna mag u plaats nemen en krijgt u een mondklem om zo te voorkomen dat u de mond sluit. Daarna wordt de tand gereinigd met een speciale ontsmettende tandreiniger, hierna wordt er een klein beetje etchmiddel aangebracht, dit etchmiddel zorgt ervoor dat de tandoppervlakte ruw wordt zonder beschadiging van het oppervlak. Na een paar seconde wordt deze verwijderd en wordt de tand droog gemaakt met de daarvoor bestemde droger. De lijm wordt op het kristal geplaatst en wordt op de juiste positie gezet op de tand zoals wij deze hebben doorgenomen. Omdat de lijm niet van zichzelf uithard wordt er een speciale uithardingslamp op de tand belicht.  Het kristal zit nu vast, en de mondklem wordt verwijderd.

Na de behandeling?
Na het plaatsen van uw tandkristal raden wij u aan, vaak te glimlachen zodat iedereen van uw sieraad kan genieten. Als dit u eerste kristal is krijgt u een flyer mee met de voorschiften en garanties. Om het kristal beter te laten hechten, gedurende 1 uur niks eten of drinken (koolzuurhoudende dranken pas na 24 uur)en de eerste 12 uur geen tanden poetsen of harde dingen eten. Probeer ook zo weinig mogelijk met de tong langs het tandkristal te gaan. Het zal in het begin een beetje vreemd aanvoelen maar dit went heel snel.

Hoelang duurt de behandeling?
Het plaatsen duurt ongeveer 15 minuten. Aangezien we een kristal in de mond moeten plaatsen werkt Charming Nails & Beauty hygiënisch. Alle gebruikte metalen instrumenten worden na elke klant ontsmet en gesteriliseerd. De overige materialen zoals, wattenschijfje en staafjes worden weggegooid.

Garantie?
Omdat Charming Nails & Beauty 100 % achter dit product staat heeft U 1 maand garantie op uw kristal, mits u de nazorg opvolgt. Als het kristal binnen de eerste maand na plaatsen loslaat, zal er éénmalig gratis een nieuwe geplaatst worden.

Hoelang blijft het kristal zitten?
Dit is afhankelijk van de structuur van uw tanden en de drink- en eetgewoontes, maar ook de zuurgraad van het speeksel speelt mee. Het is kristal kan een maand tot wel een jaar blijven zitten.

Verwijderen van het kristal?
Wilt u het kristal verwijderen dan raden wij aan om dit door u eigen tandarts te laten doen.
Let er wel op:  U Tandarts kan hier kosten voor rekenen, vraag dit even na bij u tandarts.

 

tandkristal

 

Leuke vriendinnenactie: Komt u met 2 personen dan betaald u per kristal € 16,50

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search