wilde pedique

Wat is wilde Pedique plus?
WPP is van hoogwaardige kwaliteit en is ontwikkeld door een Duitse firma LCN. Het is een concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

Wat is de werking van wilde Pedique plus?
WPP is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Ook bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component piroctone olamine (een schimmeldodende werking) en het antibacterieel component zilver.

Voor wie is wilde Pedique plus geschikt?
Voor iedereen die er mooi uitziende voeten wilt. Maar ook mensen met Mycose (schimmelnagel) of een trauma hebben opgelopen (bijv: nagelinscheuring).

Hoe zit een wilde Pedique plus behandeling eruit? 

Bij gezonde voeten:
U voeten worden gedesinfecteerd, u nagels worden opgeruwd en ontsmet, daarna wordt er een laagje WPP op uw eigen natuurlijke nagels aangebracht, deze wordt uitgehard in de UV lamp. Na uitharding wordt de plaklaag verwijderd en heeft een mooie natuurlijk nagels.

Trauma:
U voeten worden gedesinfecteerd, u nagels worden opgeruwd en ontsmet, daarna wordt er een laagje WPP op uw eigen natuurlijke nagels aangebracht, deze wordt terug in model gezet zoals een natuurlijke nagel hoort te zijn, daarna wordt uitgehard in de UV lamp. Na uitharding wordt de plaklaag verwijderd en heeft een mooie natuurlijk nagels.

Mycose (schimmel):
U voeten worden gedesinfecteerd, u nagels worden dunner gefreesd en de mycose wordt zoveel mogelijk verwijderd en ontsmet, daarna wordt er een laagje WPP op uw eigen natuurlijke nagels aangebracht, deze wordt terug in model gezet zoals een natuurlijke nagel hoort te zijn, daarna wordt uitgehard in de UV lamp. Na uitharding wordt de plaklaag verwijderd en heeft een mooie natuurlijk nagels.

 Na de behandeling?
WPP groeit met de natuurlijk nagel uit, afhankelijk van de groeisnelheid van uw teennagels. U kunt deze ook tijdens u pedicurebehandeling van minimaal 6 weken laten nabehandelen.

Hoelang duurt een behandeling van wpp?
Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten, bij Mycose of trauma kan dit oplopen naar 90 minuten.

 

LCN-Pedique is van hoogwaardige kwaliteit, daarom heeft Charming Nails & Beauty speciaal een cursus gevolgd in dit systeem met zijn specifieke producteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd. Dat garandeert u prachtige esthetische gecorrigeerde teennagels.

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search