Als eerste in Terneuzen de “Footlogix” voetverzorgingsproducten

 

 

 

 

 

 

Footlogix is ’s werelds eerste en enige mousse voetverzorgingslijn, deze is ontwikkeld door dermatoloog en podoloog Katharin von Gavel. De producten van Footlogix zijn in te zetten bij de preventie en behandeling van verschillende klachten, variërend van schimmelnagels en een droge huid tot aandoeningen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld diabetes. De wetenschappelijke formule in combinatie met de toegepaste technologieën zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen in de producten dieper en sneller tot de diepste laag van de opperhuid indringen. Hierdoor heeft u al na een paar dagen resultaat.

De voordelen van Footlogix
Dermal Infusion Technology®
* Farmaceutische bestanddelen van Footlogix dringen diep in de opperhuid, voor een revolutionaire voetverzorging.
* Het mechanisme dat de actieve bestanddelen van de hoornlaag naar de opperhuid ‘leidt’, en zo de opperhuid helpt te herstellen.
* De technologie die ervoor zorgt dat de actieve bestanddelen in de juiste gebieden van de huid terechtkomen.

Het resultaat:
* De producten laten geen vette laag achter die de huid kan ‘afsluiten’
* De huid wordt gehydrateerd en kan haar normale functies hervatten.
* Voor gezonde en verzorgde voeten.

 

DD Cream Mousse
Formule met tweevoudige werking. Hydrateert de huid dag en nacht na elke toepassing, en verzacht en verzorgt de extreem droge en gevoelige huid. De rijke mousse bevordert de celvernieuwing, herstelt, hydrateert en verzacht de huid.

Daily Maintenance (dagelijkse verzorging)
Deze doeltreffende formule voor een normale tot droge huid. Hydrateert optimaal.

Very Dry Skin Formula (droge huid)
Deze mousse hydrateert en hersteld de zeer droge huid. Eventueel aanbrengen voor de massagelotion.

Cracked heel Formula (gebarsten hielen)
Deze formula hydrateert en herstelt een bijzondere ruwe, gebarsten huid met zware eeltvorming. Te gebruiken als onderdeel van een regelmatig huidverzorging programma tot het eelt en de kloven op de hiel verdwenen zijn.

Anti- Fungal Toe Nail Tincture (schimmelwerend)
Bevat een efficiënt schimmelwerend bestandsdeel dat preventie verzorging biedt voor verkleurde, broze of verdikte teennagels die vatbaar zijn voor schimmelinfecties. De tinctuur kan tevens tussen de tenen gebruikt worden bij een schilferige huid. (2x per dag)

Rough Skin Formula (ruwe huid)
Bevat een efficiënt schimmelwerkend en hydraterend bestanddeel dat direct de jeuk, het schilferen en de irritatie verlicht van de droge huid die vatbaar is voor schimmelinfecties. Het verzacht en gaat schimmelinfectie tegen. Aanbevolen voor: een droge, lelijk, schilferige en ruwe huid.

Peeling skin Formule (schilferige huid)
Biedt verzachting aan de schilferige huid op voetzolen en verlicht de jeuk tussen de tenen dat veroorzaakt is door zwemmerseczeem of schimmelinfecties.
Aanbevolen voor: zwemmerseczeem, vochtige huid, schilferige huid tussen de tenen.

Cold Feet Formula (voor koude voeten)
Deze mousse stimuleer de microcirculatie en biedt verlichting bij chronisch koude voeten.
Aanbevolen: koude voeten, gevoelige huid.

Sweaty Feet Formule ( voor zweetvoeten)
Dit schuim heeft een samentrekkende werking om zweetvoeten tegen te gaan. Aanbevolen: sporter en dragers van niet ademend schoeisel, overmatige zweetvoeten.

Tired Legs Formula (voor vermoeide benen)
Deze mousse met vaatverwijdende eigenschappen verkwikt vermoeide en zware benen.
Aanbevolen voor: personen die moeten reizen voor hun beroep of langdurig moeten zitten of staan, mensen die steunkousen dragen. (de elastische vezels worden niet aangetast)

Foot Deodorant Spray ( voetenspray)
Voetenspray met tea-tree olie en menthol doodt doeltreffend bacteriën die geurtjes veroorzaken. De formule neutraliseert de geur van de voeten, verkoelt de huid en laat een frisse geur achter.
Gebruik: voeten grondig wassen en drogen, spray goed schudden, verticaal houden op 10-15 cm afstand, kort en snel spuiten, en laat de voeten gedurende 30 seconden aan de lucht drogen, 1 a 2 maal daags gebruiken.

Shoe Deodorant Spray (schoenenspray)
Samengesteld met Tea-Tree olie is bewezen effectief in het doden van geurveroorzakende bacteriën in alle soort schoenen. De deodorant brengt geen schade toe aan leer of textiel.
Gebruik: Krachtig schudden, verticaal houden en tuit in de schoenen plaatsen, 2 a 3 keer kort en snel spuiten, de schoenen 1 a 2 minuten aan de lucht laten drogen.

Double-Sided Rubberized Handle Coarse/Fine (voet vijl)
Deze dubbelzijde vijl (met een grove en fijne kant) is vervaardigd van hoogwaardig roestvijl staal. De groefjes lopen in verschillende richtingen en beschadigen de huid niet.

Massage Formula (Massage crème)
Het ideale product om een pedicurebehandeling af te ronden, 5 á 7 minuten masseren voor een zijdezachte huid. Niet vette formule, glijdt voldoende voor een massage zonder de huid af te sluiten, laat een vette laagje achter, verfrissende parfum en de huid voelt fris en zijdezacht aan.
Gebruik: breng een kleine hoeveelheid (niet meer dan 2 tot 3 keer pompen, aan per been/voet, masseer het product tot complete absorptie.

 Foot Soak Concentrate (voetbad)
Een pH-neutrale, zachte reinigende, geconcentreerde formule met antibacteriële eigenschappen. Het product heeft een frisse geur, hydrateert de huid optimaal en maakt eelt zacht, zodat dit makkelijk is te verwijderen.
Gebruik: Voet een theelepel toe aan 2 tot 3 liter warm water, laat de voeten 5 tot 10 minuten weken (of minder dan 5 minuten voor diabetici), haal de voeten uit het voetbad en dep zachter doch grondig droog.

 Exfoliating Seaweed Scrub( Scrubcreme met algen)
Een unieke formule met hoogwaardige biologische microalgen, de scrub bevat een mix van essentiële oliën en fijn puimsteen om de huid in alle zachtheid te scrubben, zonder te schuren. Licht schuimende scrub die de dode huidcellen weg haalt van de voeten en benen.
Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan in handpalm, begin bij de voeten en breng de scrub in ronde bewegingen richting de kuiten en de dijbenen, voeg water toe om de scrub de gewenste textuur te geven, spoel de scrub af met water, dep zachtjes met een vochtig handdoek en dep vervolgens droog.

 

 

 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search