voeten2

Regelmatig aandacht schenken aan u voeten, komt u er niet meer bij of vind u het gewoon lekker om verwent te worden, het maakt niet uit, u bent aan het juiste adres.

Voor de behandeling?
Indien mogelijk graag de voeten van te voren wassen.

Hoe ziet een pedicurebehandeling eruit?
Bij de eerste afspraak die ongeveer 60 minuten in beslag zal gaan nemen, worden de voeten gedesinfecteerd,daarna volgt het onderzoeken van de huid en nagels. Dit wordt ingevuld op een persoonlijke kaart samen met u n.a.w. gegevens.  Er wordt tijdens de eerste afspraak uitgelegd wat er allemaal wordt gedaan met uw voeten. U moet hierbij denken aan, het verzorgen van de nagels, het weghalen van eelt en het behandelen van likdoorns. De behandeling wordt afgerond met het insmeren van de voeten. Alle instrumenten worden grondig gereinigd en daarna  gedesinfecteerd. Gebruikte mesjes worden na de behandeling weggegooid in de daarvoor bestemde dispenser.  Charming Nails & Beauty werkt met een Nat-techniek pedicuremotor (sprayverneveling).

Na de behandeling?
Charming Nails & Beauty adviseert u niet te lang te wachten met een vervolg afspraak, normaliter wordt dit eens in de 6 weken gedaan. Dit is uiteraard afhankelijk van de aard van uw voetproblemen.  U wordt hier tijdens de behandeling van op de hoogte gebracht.

Hoelang duurt een behandeling?
Gemiddeld duurt de behandeling 30-45 minuten. De eerste behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten

BELANGRIJK: Charming Nails & Beauty is NIET in het bezit van de volgende aantekening

“voetverzorging bij Reuma patiënten”
“voetverzorging bij ‘Diabetische patiënten”

 

De producten die gebruikt worden zijn van het merk Footlogix

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search