Wat is Peruaanse massage:
Een hotstone massage die wordt gegeven met natuur afgeronde vulakansiche stenen uit Peru. Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. Het is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte dringt diep door in de spieren, waardoor ze beter te masseren zijn. Een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Werking Peruaanse massage:
De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 á 50 graden (lekker warm en niet te heet). De warmte van de stenen dringen diep door in uw spieren, en zorgen ervoor dat bloed en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en de afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd.

Peruaanse massage is met name geschikt voor of bij:
* Gewoon lekker willen genieten
* Spanningen
* Stress (maar zeker niet bij burnout)
* Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
* Spierproblemen
* Slechte doorbloeding
* Vermoeidheid

Hoe ziet de behandeling eruit
De stenen worden geplaatst op het lichaam zoals op de benen, voetzolen, in de handpalm en naast de wervelkolom. Ook kunnen er een aantal stenen naast u lichaam worden neergelegd, deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven al ontspanning. Uw lichaam wordt dan ingesmeerd met olie en daarna gaan we masseren met de warme hotstone stenen.  Na de massage worden er warme stenen op het lichaam gelegd zodat u nog even kan nagenieten van de warmte, en zo verder kan ontspannen.

 

Helaas:Als het buiten boven de 25 ° C is, kunt u beter geen hotstone massage ondergaan. U lichaam kan namelijk bij zo’n temperatuur niet genoeg afkoelen.
Een mooi alternatief is dan de Jadestonemassage of de Lastone massage

 

Tips en contra-indicatie kijk in het menu aan de linker kant

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search