Wat is Magneetmassage
Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud, en werd al gebruikt  in Indië, Egypte en China.  Magneten activeren ons zelfgenezend vermogen en helpen ons lichaam weer in balans te brengen.  Deze massage is bijzonder en uniek, dit komt vanwege de hoogwaardige neodymium magneet die hierin is verwerkt. Dit betekent dat de massagestenen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal met daarin een bepaald hoeveelheid Tesla (van 0,18 tot 0,22, afhankelijk van het model). Het Tesla getal geeft de hoeveelheid magneetveldlijnen aan die de magneet afgeeft en drukt daarmee de ” sterkte” uit. Hoe meer lijnen, hoe sterker de magneet.

Waarom een Magneetmassage
Tijdens de magneetmassage zult u een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en andere een loom, ontspannend gevoel. Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben. In vrijwel ieder geval zijn de gevolgen merkbaar.

Werking van Magneetmassage
De magneten stimuleren een betere doorbloeding. De energie die de magneten uitstralen wordt door het bloed opgenomen en heeft een positieve werking op de spieren, de hormoonhuishouding en de energiebanen en chakra’s. De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Zo krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en worden de cellen ( alle cellen in ons lichaam bezitten een + en – kant) weer geordend en komt uw lichaam weer in balans. Het immuunsysteem wordt ook daardoor gestimuleerd en de cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren. Door de positieve werking van de magneten op het lichaam wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd zodat het lichaam weer in balans wordt gebracht.

Magneetmassage is geschikt voor
– Fibromyalgie
– Ontspanning
– Verlichten van pijn, zoals hoofd, rug, nek/schouder
– Gewrichtsklachten
– Artrose en artritis
– Reuma
– Littekens
– Vermoeidheid
– Bevordering van de nachtrust
– Vermindering van hormonale klachten
– Balans brengen in de energiehuishouding en chakra’s
– Vermindering van stress
– Verhogen van energie
– Vermindering van depressieve gevoelens
– Stimuleert de bloedsomloop
– Verbetert zuurstofopname in de cellen

Wanneer mag u geen Magneetmassage
– mensen met een pacemaker of ander medisch implantaat met batterij (Neuronstimulator, Diabetes en
   een insuline pompje) want de magneet kan de batterij leegtrekken.
– De eerste 3 maanden van de zwangerschap wordt magneetmassage afgeraden, tenzij zij al gewend zijn aan
   magneetmassage of de sieraden dragen
– Bij kanker patiënten
– koorts

Na de Magneetmassage
Het is erg belangrijk om na de massage voldoende water de drinken, zo kunnen de afvalstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen het lichaam weer verlaten. Tijdens het glaasje water kunt u nog even bijkomen, en eventueel napraten over de behandeling van de massage.

 

De magneetmassage kan gegeven worden over 1 laag kleding , indien u dit wenst, maar het beste resultaat heeft de massage direct op de huid de voorkeur.

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search