Wat is lovely Sabuni massage?
Lovely Sabuni zijn handgemaakte natuurzepen met waardevolle werkstoffen, hun gladde steenachtige textuur reinigt de huid met een romige schuimlaag, waardoor uw huid zacht en fris aanvoelt. Een luxe weldaad voor uw huid.

Waarvan zijn Lovely Sabuni zepen gemaakt?
Lovely Sabuni zijn gemaakt met extracten van de aarde, coconut, calendula, lavendel, vitamine E, amandelolie en etherische oliën. Ze zijn ook SLS en parabenenvrij, dit zorgt ervoor dat uw huid niet uitdroogt.

De Loofah scrub is een 100% natuurlijk product, de loofah groeit aan een klimplant en is verre familie van de komkommer, nadat hij is geplukt en gepelt is moet hij drogen. Loofah wordt gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen en om de bloedsomloop te stimuleren.

Werking van Lovely Sabuni massage?
De Lovely Sabuni worden in water warm gemaakt, tijdens de massage ontstaat er een romige schuimlaag, deze reinigt de huid en zorgt dat uw huid heerlijk zacht en fris aanvoelt. Er wordt uitsluitend met handgemaakte natuurzepen gewerkt.

Welke geuren zijn er van de Lovely Sabuni zepen?
Lovely Sabuni Loofah Scrub is verkrijgbaar in de geur:
Framboos en Roos

Lovely Sabuni hot soap stones is verkrijgbaar in de geur:
Sunshine Citrus, Sunny Melon, Fresh Orange, Coconut en roos

Voor wie is Lovely Sabuni massage geschikt?
Iedereen die zich wil ontspannen, en het is verzorgend voor de huid, helaas zijn er ook een aantal contra indicaties, deze kunt u vinden bij Tips en contra (kijk  in het menu aan de linkerkant)

Hoe ziet een behandeling van Lovely Sabuni massage eruit?
We met een Lovely Sabuni voetenbad, het ontspant, verwarmt en bevordert de kringloop van uw spieren. Tijdens deze ontspanning krijgt u een heerlijk kopje thee naar keuze.
Na het voetenbadje krijgt u een heerlijke massagescrub met een Loofah zeep zodat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw oude huidcellen worden verwijderd. Daarna word u met warme kompresdoeken gereinigd. Dan starten we de massage met de “Lovely Sabuni”  hot soap stones. Dankzij de cirkelvormige bewegingen ontstaat er een schuimlaag, waardoor uw huid zacht en lekker fris aanvoelt. Tijdens de massage worden de hot soap stones regelmatig opgewarmd en wordt u lekker gemasseerd tot de schuimlaag geheel is opgenomen door de huid. Na de massage wordt uw lichaam weer gereinigd met warme kompresdoeken en krijgt u nog een lekker warme handdoek in uw nek om nog even lekker te ontspannen. Als deze is afgekoeld wordt u lichaam ingesmeerd met een heerlijke body lotion of warme massage olie.

Na de behandeling?
U gaat lekker ontspannen en relaxt naar huis en u krijgt tevens het scrubzeepje als presentje mee naar huis. Ook raad ik u aan om na elke massage water te drinken om zo de afvalstoffen af te voeren.

De duur van de behandeling?
De lovely Sabuni hot soap behandeling duurt ongeveer 90 min

sabuni

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search