Wat is LaStone massage:
LaStone massage mag niet vergeleken worden met de Peruaanse Massage want daar wordt alleen gebruik gemaakt van warme stenen.  En bij LaStone massage wordt gebruik gemaakt van warme peruaanse basalt en koele marmeren stenen. Het is meer een therapeutische behandeling die stimuleert en afwisselend kalmerend werkt.

Werking van LaStone massage:
De afwisseling van koude en warme stenen werkt in op het geheel van lichaam en geest.
De warme basaltstenen bevorderen de bloedsomloop, verbeteren de stof en celstof wisseling, verminderen spierkramp, vaatverwijding maar geven vooral ontspanning.
De koude marmeren stenen zorgen voor vermindering van pijn, verlichten en opheffen van ontstekingen, vaatvernauwing, vermindering van histamine en stimuleren allerlei lichamelijke processen.

Hoe ziet de behandeling eruit:
De massage wordt met warme basalt en koude marmeren stenen gemasseerd. Ook kunnen de warme basalt en koude marerenen stenen onder en op het lichaam worden gelegd. Het lichaam raakt zo diep ontspannen en de herstellende processen in het lichaam worden efficiënter en effectiever. Tijdens de massage met de warme en koude stenen, zal er een proces van vaatvernauwing en vaatverwijding ontstaan, dit resulteert in doorspoeling van het lichaam.  Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning en stimulering voor lichaam en geest.

Voor wie is Lastone geschikt:
* Voor ontspanning
* Vermoeide benen
* Spierpijn
* Rug en nek klachten
* Slechte doorbloeding
* Hoofdpijnklachten

lastone massage

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search