Wat is kruidenstempel massage?
Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Diversen kruiden gebundeld in een katoenen doek aan de bovenzijde dichtgebonden met een touwtje. De kruidenstempels worden verwarmd in een special daarvoor bestemde pan.

Werking van kruidenstempel massage?
De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter de functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam kan uren na de massage nog steeds tintelen.

Welke kruiden worden er gebruik?
* berkenbladeren: Antiseptisch, bloedzuiverend, galsap-bevorderend, opwekkend,    urineafdrijvend, wondhelend, zweetdrijvend, ontstekingswerend, ontslakken en het verwijdert afvalstoffen    en toxines uit het lichaam en heeft hierdoor ook een antireumatische werking.
* bonenkruid: Krampwerend
* komkommerkruid: uitscheidingsbevorderend
* smeerwortel: Verzachtend, wondhelend, samentrekkend, ontstekkingremmend en bloedstelpend,bevordert    het herstel van beschadigd bindweefsel en kraakbeen(celopbouwend)
* groot hoefblad: ontstekingswerend, huidreinigend
* zilverschoon: Krampwerend, rustgevend
* frambozenbladeren: Aansterkend, afkoelend, ontslakkend, bloedzuiverend, eetlustopwekkend, laxerend,    menstruatiebevorderend, samentrekkend, urinedrijvend, zweetdrijvend.
* hopbloemen: Rustgevend en ontspannend
* kervel: Lost blokkades op
* lavendelbloemen: Antiseptische, darmgasverdrijvend, galafdrijvend, insecticide,    krampopheffend,ontspannend, rustgevend, urineafdrijvend, wondhelend, zweetafdrijvend,    hartkalmerend, hartversterkend, eetlustopwekkend, en pijnstillend bij verwondingen
* rozemarijn: Ontsmettend, spierontspannend, krampwerend, stimuleert de huiddoorbloeding
* paardenstaart: genezingsbevorderend, huidreiningend

Voor wie is kruidenstempel massage geschikt?
*  Spanningen / stress
*  Spierproblemen
*  Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose ( mits niet ontstoken)
*  Slapeloosheid
*  Slechte doorbloeding
*  Spijsverteringproblemen

Kruidenstempel kan en mag door iedereen worden ontvangen
(een paar uitzonderingen zie Tips en contra (menu aan de linkerkant)

De duur van de behandeling?
Kruidenstempelmassage duurt ongeveer 60 of 90 minuten.

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search