Wat is Wooding Massage?
Wooding Massage is eigenlijk Bamboe massage dit is een massage waarbij de masseur gebruik maakt van opgewarmde bamboe instrumenten van verschillende lengte en diameter. Deze massage met oude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, is gebaseerd op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water, De vijf elementen beschrijven onze relatie met externe en interne fenomenen, ze beschrijven een tot stand gebrachte cyclus of een natuurlijk proces van het leven.

De vijf elementen:
Hout: Lente,  Woede, staat in verbinding met je lever en galblaas
Vuur: Zomer, Vreugde, staat in verbinding met je hart en dunne darm
Aarde: Nazomer, Sympathie, staat in verbinding met je maag en milt
Metaal: Herfst, Verdriet/droefheid, staat in verbinding met je long en dikke darm
Water: Winter, Angst/Vrees, staat in verbinding met je nieren en blaas

Werking van bamboemassage?
Bamboemassage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.  De verwarmde bamboestokken  vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan een bepaalde druk  worden uitgeoefend. Bij deze massage is er een dieper effect dat belaste en vermoeide spieren weer de juiste spanning krijgen, en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.  Het lichaam herstelt zich sneller en is na de massage weer vol energie en kracht.

Hoe ziet een behandeling van bamboemassage eruit.
Uw lichaam wordt ingesmeerd met warme olie en daarna gaan we masseren met de warme bamboe, hierbij worden verschillende druksoorten, roltechnieken, strijkingen en kloppingen met de bamboestokken toegepast.

De duur van de behandeling
Bamboemassage behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kan uitgebreid worden naar 90 min

Tips en contra-indicatie kijk in het menu aan de linkerkant

bamboe

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search