Wat is masseren:
Een massage is een oude en geliefde methode, die zowel geestelijk als lichamelijk invloed kan hebben. Een massage bestaat uit combinatie van Effleurage (lange rustige strijkingen), Petrissage (kneden), Tapoteren ( kloppen), Vibratie (schudden/trillen), Frictie (stevige massage op 1 plaats)

Welke soorten massages zijn er:
Ontspanningsmassage en  therapeutische massage

Ontspanningsmassage:
Ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen, het lichaam vrij te maken van de dagelijkse stress. Uw spieren ontspannen, verbetert de bloedsomloop, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Welke ontspanningsmassage zijn er bij Charming Nails & Beauty:
* Hotstone massage
* Jadestone massage
* Kruidenstempelmassage
* Rozenstempelmassage
* Lovely Sabuni massage
* Ontspannings massage
* Hotshells massage
* Bamboe massage
* Magneetmassage

Contra-indicatie:
Bij contra-indicatie/aandoeningen gaat het om verschillende aandoeningen van een patiënt die niet of slechts onder bepaalde voorwaarden behandeld mogen worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algehele contra-indicaties en gedeeltelijke contra-indicaties. Wilt u een massage boeken kijk dan even naar de contra indicaties in het menu aan de linkerkant.

Tips & Regels:
* Probeer op de dag van de massage voldoende vocht te drinken, dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd via de urine. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter vocht, het liefst geen cafeïne. Dit onttrekt namelijk vocht en de afvalstoffen worden zo belemmerd. Doe dit ook 2 a 3 dagen na de massage.

* Gelieve voor de massage niet teveel te eten, het lichaam kan niet optimaal reageren, omdat het lichaam tijd nodig heeft om de voedingstoffen te verwerken.

* Als u komt voor een massage, arriveer 10 minuten eerder zodat u een paar minuten kunt rusten, relaxen en een korte anamnese afgenomen kan worden voordat de massage wordt gestart.

* U dient uw slip aan te houden tijdens de massage, de BH wordt uitgetrokken maar indien gewenst wordt deze op de massagetafel losgemaakt, zorg er wel voor dat de BH rugsluiting heeft.

* Ik ben geen arts, specialist of fysiotherapeut en niet medisch opgeleid om blessures te behandelen.

* Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.

* Ik ben NIET verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijk en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik

* Annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

* Indien er sprake is van alcoholgebruik of drugs zal ik een massage weigeren.

* Alle massages zijn geen vervanger van een medische behandeling, stop niet met u medicijnen zonder in overleg met uw arts.

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search