Wat zijn acrylnagels:
Acrylnagels worden gemaakt uit een combinatie van vloeistof en poeder. Deze worden samen gevoegd en er ontstaat een kneedbaar bolletje.

Hoe zit een behandeling eruit:
Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde bokkenpootje, met een zachte grit vijl wordt de nagel dof gemaakt. Heeft u gekozen voor versteviging van uw eigen nagels dan wordt deze eerst in model gevijld. Maar misschien heeft u gekozen om uw nagels te verlenging dan wordt er een sjabloon onder uw nagelrand gezet en wordt er besproken welke maat u zou willen. Daarna wordt er een bonding op uw nagel gestreken dit is om een betere hechting te hebben met de acryl. Zodra dit is opgedroogd wordt het eerste bolletje acryl aangebracht en deze wordt onder een LED-lamp uitgehard. Na de uitharding wordt er een tweede bolletje aangebracht en deze wordt ook weer uitgehard. Zodra deze is uitgehard wordt er gekeken hoe de nagel zich gevormd heeft en zo nodig wordt er een nieuw bolletje aangebracht en uitgehard. Na de uitharding wordt uw nagel terug in model gevijld en dof gemaakt voor de nail-art en/of top-coat. Na uitharding van de topcoat worden u nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen ingemasseerd met speciale handcrème of scrub.

Nabehandeling:
Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 en 6 weken, hierbij wordt er 80 tot 90 % van het oude product verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd.

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search