Kunstnagels, wat zijn kunstnagels eigenlijk en welk systeem past bij mij.sjabloon
Kunstnagels (ook wel tips genoemd) is een kunstmatige nagel die over de bestaande nagel word geplakt met speciale nagellijm. Bij Charming Nails & Beauty worden deze niet meer gebruikt maar wordt er een kunstnagel gemaakt door middel van het modelleren van gel op een sjabloon die tegen en/of onder de nagelrand wordt gezet.

Er zijn twee mogelijkheden:
Bij versteviging:  wordt gel alleen op de natuurlijk eigen nagels aangebracht.
Bij verlenging: wordt er eerst een sjabloon onder u nagelrand aangebracht daarna  wordt deze verlengd met gel tot de gewenste lengte.

Welke vorm nagels:
Er wordt samen met u gekeken welke vorm het beste bij u past.
nagelvorm

Hoeveel kleuren zijn er: 
Er zijn meer dan 200 kleuren, met of zonder glitter.

kleurrondje

Gelnagels worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie die in laagjes met een penseel op de nagel wordt aangebracht.

Verzorging van kunstnagels:
U eigen nagels groeien maar de kunstnagel natuurlijk niet.  Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 tot 6 weken, hierbij wordt er 80 tot 90 % van het oude product verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd.

Verwijderen van kunstnagels:
U kunt dit het beste door de nagelstyliste laten doen. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw eigen nagels.

 

Nail-art nagel

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search