wimperverlening

Wat  is een wimperverlenging?
Wimperverlenging bestaat uit echte haren, welke als plukje samengevoegd zijn. Ze voelen  en  zien er natuurlijk  uit. De verlengingen zijn niet schadelijk voor uw wimpers.

Hoelang blijven ze zitten?
De wimperverlenging blijft ongeveer twee tot vier weken zitten. Dit is per persoon verschillend, en heeft te maken met de groeicyclus van uw eigen wimpers. U kunt er gewoon mee zwemmen, sporten, douchen, slapen, naar de sauna enz.

Welke soorten zijn er?
Ze zijn verkrijgbaar in het Zwart, Blauw, Bruin en Groen
Korte, middel en lange wimperhaartjes (er wordt samen gekeken welke maat het beste bij u past)

Voor de behandeling?
Graag uw wimpers en make-up thuis goed met een olievrije remover schoonmaken, zodat er geen lotion resten meer achter blijven, anders heeft u kans dat de lijm zich niet goed kan hechten.

Hoe ziet een wimperverlenging behandeling eruit?
U mag plaats nemen op de behandelstoel, daarna wordt er gekeken welke kleur en maten er voor u geschikt zijn, dan mag je gaan liggen en worden de wimpers (die per 3-4 haartjes zijn verbonden) op uw eigen wimperhaartjes met de speciale lijm gezet. Het beste is wel om uw ogen open te houden, anders heeft u kans dat de lijm aan de onderste wimperrand blijft plakken.

Na de behandeling?
Het zal even wennen zijn, maar u heeft gelijk een mooie oogopslag gekregen en heeft geen mascara meer nodig, mocht u dit toch willen dan graag alleen op de puntjes en op waterbasis. Make-up graag verwijderen op waterbasis niet op oliebasis, want deze lossen de lijm op.

Hoelang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 45  minuten

 

Wimperverlenging in het blauw

dianawimpers