aprisewenkbrau

 

Wenkbrauwen epileren

Uw wenkbrauwen epileren wordt meestal met behulp van pincet gedaan. Hierbij worden de haren met wortel uit de haarzakjes getrokken. Epileren is dé methode als je uw wenkbrauwen vorm wilt geven of enkel minder gewenste gezichtsharen wilt verwijderen, zoals bijv: bovenlip of kin haartjes.

Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht, met misschien iets te lichte wenkbrauwen. Dan is de oplossing om deze te laten verven. Op deze manier krijgt u net even wat meer uitdrukking in uw gezicht.
Het verven van de wenkbrauwen worst over het algemeen met bruin gedaan.

Wimpers verven
Wilt u een mooie oogopslag met donkere wimpers, dan is het ideaal om uw wimpers te laten verven. Dit gebeurt over het algemeen met zwarte verf. Het resultaat hiervan is dat de wimpers langer lijken, niet te vergelijken met mascara, want hier legt u een laagje op uw wimpers.

 

Charming Nails & Beauty maak gebruik van het merk Apraise

Apraise:
Deze wenkbrauw- en wimperverf met Optic Chroma Complex laat pigment en bijenwas samensmelten tot een rijke crème basis die de haarschacht diep penetreert en hiermee een stralende kleur creëert van wortel tot haartip. De mix van actieve ingrediënten geeft een langdurige en intense kleuring, heldere glans en zorgt voor een resultaat dat de uitstraling van de wimper en wenkbrauw zichtbaar verbeterd.

Apraise is een waterbestendige, smudge proof formule die tot acht weken aanhoudt.

 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search