Door de geluidstrillingen ontstaan er spankrachten en ontspanningskrachten. Door de energie van de ultrasoon golven, ontstaat er een golvende beweging waardoor er een micromassage ontstaat. Deze mechanische werking zorgt ervoor dat de doorlaatbaarheid van de celmembranen wordt vergroot. De vaten worden groter waardoor er een sterke doorbloeding ontstaat. Hierdoor vindt er een verhoogde stofwisseling plaats. De PH waarde van de huid wordt door de ultrasoon in de richting van het alkalische (basisch) verschoven. Hierdoor wordt er meer collageen en elastine gevormd. Het celmetabolisme wordt hier ook mee verbeterd. Door het warmte effect wat de ultrasoon op de huid creëert, wordt het celmatabolisme ook gestimuleerd en wordt de doorbloeding bevorderd.

Na een ultrasone behandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen, dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar cellen wordt ook verbeterd.

Voor wie is ultrasoon behandeling geschikt?
– Behandeling na microdermabrasie, afvoeren afvalstoffen, de huid wordt intensief gekalmeerd en herstelt zich sneller
– De gevoelige/zongebrande huid
– Couperose (teleangietasiën) littekens en verklevingen
– striae
– acnehuid
– verouderde huid, huid met rimpels
– verslapte, vermoeide of vochtarme huid
– gevoelige, gestreste huid
– huid die een oppepper nodig heeft

Contra indicatie:
– pacemaker
– tumoren
– trombose
– diabetes

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een behandeling zal uw huid aanzienlijk verbeteren, maar een kuur van 4 tot 5 behandelingen, met een tussentijd van 2 tot 4 weken, zal het beste resultaat laten zien.

Is de behandeling geschikt voor alles?
Deze behandeling is geschikt voor gezicht, decolleté en lichaam.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is een pijnloze methode die zonder enige huidirritatie, werkstoffen dieper in huid brengen, die tot een opzienbarend resultaat leiden waaronder het bestrijden van rimpelvorming en cellulitis door versteviging van de huid.

 

Deze behandeling kan prima worden ingezet na een microdermabrasie, maar natuurlijk ook tijdens een gezichtsbehandeling.