Door middel van de ultrasonische geluidsgolven (28.000 trillingen per seconde) die de skin scrubber produceert, wordt het talg in de huid vloeibaar gemaakt, dode huidcellen, huidschilfers en onzuiverheden worden afgevoerd. Op deze manier wordt de huid zeer intensief gereinigd. Tevens wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

Het ” insluizen” van werkstoffen in de huid zoals serums, collageen of hyaluronzuur. Deze werkstoffen hebben een gunstig effect op het tegengaan van de huidveroudering en rimpelvorming. Tevens worden door de ultrasound trillingen de diepere huidlagen gemasseerd en gestimuleerd tot het versneld afvoeren van afvalstoffen en opname van voedingsstoffen.

De skin scrubber heeft een peelende en verzorgende werking op ons gezicht. Het verhoogt de bloedcirculatie, verbeterd de huidskleur, masseert de huid. De huid voelt glad, schoon en elastisch aan.

Voor wie is skin scrubber geschikt?
– acne
– huidonzuiverheden
– insluizen van werkstoffen, aangepast op uw huidtype
– anti-aging behandelingen

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk. De huid wordt aangenaam warm naarmate de behandeling vordert. De geluidsgolven zorgen voor een trilling, die tot 3 centimeter diep in de huid komt, een zeer intensieve dieptereiniging.