No needle mesotherapie
Naar mate onze leeftijd vordert beginnen de jaren te tonen. Onze spieren beginnen te verslappen, de celdeling wordt trager. We moeten meer ons best doen om fit te blijven en om er goed uit te blijven zien. Met behulp van no-needle mesotherapie kunnen we het verouderingsproces afremmen

Wat is mesotherapie?
Mesotherapie zonder naalden is een behandeling ter huidverbetering. Deze therapie is een doeltreffende methode om fijne rimpels en lijntjes te vervagen en de verslapte huid te verstevigen. Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Daardoor kunnen de actieve werkstoffen eenvoudig tot in de celkernen opgenomen worden. De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbeterd en de bloed en lymfecirculatie gestimuleerd. Tijdens de behandeling zult u een zachtaardige puls voelen, een soort van tinteling op uw huid. Dit zal u echter niet afleiden van het relaxte gevoel dat u tijdens de behandeling zult hebben.

Wat doet no-needle mesotherapie?
Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Daardoor kunnen de actieve werkstoffen rechtstreeks tot in de celkernen opgenomen worden. De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbeterd en de lymfecirculatie gestimuleerd.

Voorbeelden van actieve werkstoffen zijn:
– Hyaluronzuur voor herstel van de vochtbalans
– Vitaminen voor de verbetering van het huidstofwisseling (huidmetabolisme) en de celdeling
– Mineralen voor de reparatie van de weefselstofwisseling (weefselmetabolisme)
– Co-enzymen die zorgen voor snelle heropbouw van het weefsel
– Aminozuren repareren weefsel dat beschadigd is door huidveroudering
– Anti-oxidanten stimuleren collageenaanmaak en verbeteren de bloedcirculatie
– Nucleïnezuren stimuleren de vorming van nieuwe eiwitten in de huid.

Resultaten van no-needle mesotherapie
De huid krijgt een vitaliserende oppepper. Gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe.
Uw huid wordt helder, gaat er jonger uitzien, een gezonde uitstraling. No needle mesotherapie werkt goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. Na de behandeling is de gladheid van de huid met 50 % toegenomen en grove poriën verfijnen met 80%. Ook wordt de huid rondom uw ogen gelift. Uw huid voelt steviger en soepeler aan.

Kuurbehandeling
Na 1 behandeling voelt u al dat uw huid gladder en soepeler wordt. Ook kunt u al zien dat fijne lijntjes verzachten. De actieve werkstoffen stimuleren de huid om zelf meer collageen aan te maken en de conditie van de huidprocessen te optimaliseren. Daarom is het belangrijk om een volledige kuur van 5 á 6 behandelingen te ondergaan. Dan bereikt u het mooiste resultaat mee. Na deze kuur volstaat een herhaalhandeling per 6 tot 8 weken.

Deze behandeling is mooi te combineren met diamond microdermabrasie, maar natuurlijk ook naast uw gezichtsbehandeling.

Hoelang duurt een behandeling?
Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van ons een eerlijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Is de behandeling pijnlijk?
Het voelt al een soort ‘tintelend’ gevoel om te ondergaan en wat natuurlijk het allermooist is, u ziet al na één keer resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld.

Is de behandeling geschikt voor alles?
No needle mesotherapie is in staat om 12 verschillende behandelingen voor gezicht en lichaam met behulp van aanvullende ingrediënten en serums, waaronder gerichte vet, cellulitis en striae verminderen, borstversteviging dus kortom voor gezicht, hals, decolleté en lichaam.

Wanneer kan ik er het beste mee beginnen?
Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen. Dat kan al vanaf 25 jaar. Het is heel geschikt om de nog jonge huid in een betere kwaliteit te brengen en de oudere huid haar elasticiteit terug te geven.

Hoelang zal het duren om te herstellen na No needle mesotherapie?
Geen hersteltijd nodig, u kunt direct na een behandeling terug aan het werk of normale activiteiten.

 

 

 

mesotherapie2