Magic Gloves ook wel elektrische handschoen genoemd is gemaakt van microvezel met koperlegering, door de micro elektriciteit in de handschoen kunt u de spieren stimuleren. Magic Gloves is voor meer intieme en gecontroleerde behandeling.

Magic Gloves zijn ontworpen met twee polen (negatief en positief) om de vloeistoffen diep in het huidoppervlak te masseren.

Je kan deze vergelijken met de no-needle microcurrent

Wat doet magic gloves
* Bevordert de bloedcirculatie
* Verwijderen van afvalstoffen
* Spieren stimuleren Bijv: wangen, voorhoofdsbeen, nek en kin
* Aanmaak van collageen en elastine te verbeteren
* Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
* Minimaliseren van donkere kringen en oogwallen, vermoeidheid van ogen.
* Verbetering van tweelingkin
* Lymfedrainage
* Opheffen van borst en billen
* Geschikt voor massage

Resultaten na magic gloves?
De huid krijgt een vitaliserende oppepper. Gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe.

Uw huid wordt helder, gaat er jonger uitzien en krijgt een gezonde uitstraling. Magic gloves werkt goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid.

Kuurbehandeling
Na 1 behandeling voelt u al dat uw huid gladder en soepeler wordt. Ook kunt u al zien dat fijne lijntjes verzachten. De actieve werkstoffen stimuleren de huid om zelf meer collageen aan te maken en de conditie van de huidprocessen te optimaliseren. Daarom raad ik u aan om een volledige kuur van 5 á 6 behandelingen te ondergaan. Daar bereikt u het mooiste resultaat mee. Na deze kuur volstaat een herhaalbehandeling per 6 tot 8 weken.

Hoelang duurt een behandeling?
Normaal +/- 30 minuten maar dit ligt eraan hoeveel u behandeld wilt hebben. Voordat een behandeling gestart wordt, krijgt u van ons een eerlijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Is de behandeling pijnlijk?
Het voelt als een soort ‘tintelend’ gevoel om te ondergaan en wat natuurlijk het allermooist is, u ziet al na één behandeling resultaat, de huid is veerkrachtiger en mooi gevuld.

Is de behandeling geschikt voor alles?
Magic gloves is voor zowel gezicht als lichaam met behulp van serum, bepaalde gebieden te verminderen of te verstevigen.
Deze behandeling is mooi te combineren met diamond microdermabrasie, maar natuurlijk ook naast uw gezichtbehandeling.