U huid heeft veel te verduren. Denk maar aan de zon, regen, wind en kou. Het is noodzakelijk om uw huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Daarom is het geen overbodige luxe om één maal in de 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan bij uw schoonheidsspecialiste. Naast uw behandeling is het voor de optimale verzorging van uw huid belangrijk om ook thuis een goede huidverzorging toe te passen. Natuurlijk wordt u hiermee geholpen.

Natuurlijk kunt u kiezen uit diverse behandelingen en mogelijkheden. ( zie linkermenu)

Wilt u meer weten over de Body & Bess lees hierover verder.

 

 

Charming Nails & Beauty werkt met de producten van Body & Bess. Deze verzorgingsproducten worden op basis van frambozenpitolie gemaakt. De frambozen die gebruikt worden, zijn 100% biologisch en worden gecultiveerd. Dit wil zeggen dat de frambozen bewerkt worden op een plantage. Door de cultivatie vangen de frambozen heel veel zonlicht op en zijn ze nog rijker aan vitaminen dan frambozen die in het wild groeien. De producten van Body&Bess hebben zo weinig mogelijk bewaarstoffen toegevoegd.

Body & Bess is een natuurlijke huidverzorgingsproduct met hoge concentratie aan natuurlijke actieve bestanddelen, verbetert de huidweerstand, stimuleert de celgroei, beschermt en hersteld de huid, geen parabenen en is niet getest op dieren.

Frambozenpitolie is als het ware “een ontbijt voor de huid”. Deze omschrijving wordt bevestigd door de gevarieerde voedingswaarden die aanwezig zijn in de frambozenpitolie. U moet hier denken aan: Provitamine A, Vitamine E, foliumzuur, mangaan, magnesium, calcium, kalium, riozmine en essentiële vetzuren omega 3 en 6.

Wat doen deze bestanddelen

Provitamine A wordt in het lichaam omgezet naar Vitamine A. Vitamine A is een vet-oplosbare vitamine en helpt de weerstand van de huid te verhogen.

Vitamine E is eveneens een vet-oplosbare vitamine en beschermt tegen oxidatie. Daardoor wordt de huid beschermd door vrije radicalen.

Riozmine zorgt voor vetverbranding

Omega-3 verhoogt de immuniteit en laat het sebum (talg) dalen

Omega-6 herstelt de huid (voornamelijk van de zon), vermindert de roodheid, doet pigmentvlekken vervagen en beschermt onze huid.

Omega-6 is voor 55% aanwezig in frambozenpitolie en Omega-3 voor 25%. Aangezien Omega 3-6 zeer snel penetreren in de huid, zal ook 80% van de frambozenpitolie onmiddellijk in de huid indringen. Hierdoor zal het product geen vette font nalaten en zeer aangenaam en zacht aanvoelen. Zeker geschikt voor een geprikkelde en uitzonderlijk droge huid.

oliesubstantie

Op deze voorstelling is een duidelijk verschil tussen de structuur van olie van Body&Bess en de structuur van de olie van de meeste andere merken. Bij aanraking met de huid via een olie in water emulsie, vormt iedere olie altijd kleine bolvormige deeltjes. Hoe kleiner deze bolvormige deeltjes, hoe meer raakpunten met de huid en hoe groter de penetratie is in de huid.

Frambozenpitolie heeft op lange- en op korte termijn zichtbare effecten op de huid

Onmiddellijke effecten Lange termijn effecten
Verzacht geprikkelde of rode huid Doet pigmentvlekken vervagen
Verzorgende en verzachtende werking bij insectenbeten Verbetert droge huid en vette huid
Rehydrateert de huid Werkt talgregulerend
Vermindert roodheid Anti-aging
Beschermt tegen effecten van de zon (niet geschikt als sunblock) Verhoogt de weerstand
Vermindert schilfers Positief effect op puistjes en probleemhuiden

Body & Bess is een klein Belgisch familiebedrijf en is opgericht in 2010, ze blijven voortdurend investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ze zijn nog maar pas bezig en de intensive body oil werd al verkozen tot beste product van het jaar 2015-2017.

 

 

 

 

Neem contact op

Tijdens behandelingen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt een bericht via het onderstaand contactformulier versturen. Wij nemen contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search