Charming Nails & Beauty harst met de producten van Better waxing technology, deze zijn de toonaangevende en meest vertrouwde harsmerk van Europa en heeft al meer dan 30 jaar ervaring.

ontharing

Wat is harsen?
Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid.  Tot tegenstelling van scheren, heeft u nooit harde stoppels meer.

Hoe ziet een behandeling van Harsen eruit?
Als u voor de eerste keer komt, wordt alles uitgelegd wat harsen inhoudt. Iedereen reageert anders. Uit ervaring blijkt dat de eerste keer harsen meer pijnlijk is dan bij vervolgbehandelingen. Daarna wordt er gekeken waar u de haren wilt verwijderen en of de huid hiervoor is geschikt. Daarna mag u plaatsnemen op de stoel en wordt de huid wordt gedesinfecteerd met ontvettende lotion, de hars wordt met een dunne laag op de huid aangebracht met de groeirichting van de haren mee.  Hier wordt gebruik gemaakt van een harsroller, er worden een paar banen op de huid gerold, daarna pakken we de ontharingsstrip en en wrijven we er een aantal maal over, zodat hars en strip aan elkaar vast hechten, dan wordt deze in de haarrichting afgetrokken.  worden de haren verwijderd.  Als alles is verwijderd, wordt de huid nog nabehandeld met speciale spray.

Na de behandeling
Na de behandeling is er kans dat uw huid geïrriteerd(kleine rode vlekjes) is, vanwege het eruit trekken van de haartjes. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, dat is een natuurlijke reactie. De huid heeft 24 uur nodig om te herstellen van de behandeling, daarom wordt het afgeraden om de huid niet bloot te stellen aan de zon, sauna, solarium, heet bad, douche  of fitnessbezoek te doen. De gevoeligheid kan dit namelijk vergroten en op de gereinigde huid is de opbouw van bacteriën te hoog.

Welke delen kan ik laten harsen:
* Benen (onderbenen, bovenbenen)
* Bikinilijn
* buik
* rug
* schouders
* borst
* billen
* oksels
* armen
* voeten/tenen
* gelaat (wenkbrauwen, bovenlip, kin, kaak, wangen)

 

TIP: Mannen zijn ook welkom