sugaringfilm

Wat is Sugaring?
Sugaring is een ontharing met suikerpasta die bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten. De pasta wordt met suiker, water en citroen gemaakt tot een honingachtige massa gekookt en is zelfs eetbaar en niet op dieren getest.

Werking van Sugaring?
De temperatuur van de Sugaring staat gelijk aan lichaamstemperatuur, de pasta blijft vloeibaar. Naast het ontharen heeft de Sugaringpasta nog een eigenschap het verwijdert alleen dode huidcellen.  Sugaringpasta kleeft niet aan de huid, alleen aan de haren, dus de huid wordt niet beschadigd.

Voordelen van Sugaring ten opzichte van Wax of Hars:
* Minder pijnlijk, omdat er met haargroei mee onthaart wordt
* Geeft minder kans op afgebroken haren
* Leidt tot verminderde haargroei
* Zorgt voor minder last van ingegroeide haren
* Is beter in staat om korte haren te verwijderen
* Is geschikt voor alle huidtypen
* Geeft minder irritatie en allergie
* Lichaamstemperatuur
* Hecht niet aan de huid, alleen aan de haren
* Dode huidcellen worden verwijderd, de huid voelt heerlijk glad en zacht aan
* Kans op vermindering van transpiratie
* Is makkelijk af te wassen met lauw water of met een vochtig doekje
* Werkt desinfecterend

Voor de behandeling:
Het is belangrijk om 24 uur voor de behandeling geen crème, deodorant, peeling, body lotion of parfum op te doen. Dit kan namelijk de behandeling beïnvloeden.

Hoe ziet een behandeling van Sugaring eruit?
Als u voor de eerste keer komt, wordt alles uitgelegd wat Sugaring inhoudt. Iedereen reageert anders. Uit ervaring blijkt dat de eerste keer Sugaring meer pijnlijk is dan bij vervolgbehandelingen. Daarna wordt er gekeken waar u de haren wilt verwijderen en of de huid hiervoor is geschikt. Daarna mag u plaatsnemen op de stoel en wordt de huid wordt gedesinfecteerd met ontvettende lotion, de suikerpasta wordt met een dunne laag op de huid aangebracht tegen de groeirichting van de haren.  De huid wordt aangespannen en daarna wordt de Sugaringpasta met de haargroeirichting verwijderd.  Als alles is verwijderd, wordt de huid nog nabehandeld met speciale spray.

Na de behandeling
Na de behandeling is er kans dat uw huid geïrriteerd(kleine rode vlekjes) is, vanwege het eruit trekken van de haartjes. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, dat is een natuurlijke reactie. De huid heeft 24 uur nodig om te herstellen van de behandeling, daarom wordt het afgeraden om de huid niet bloot te stellen aan de zon, sauna, solarium, heet bad, douche  of fitnessbezoek te doen. De gevoeligheid kan dit namelijk vergroten en op de gereinigde huid is de opbouw van bacteriën te hoog.

Welke delen kan ik laten Sugaring:
* Benen (onderbenen, bovenbenen)
* Bikinilijn
* buik
* rug
* schouders
* borst
* billen
* oksels
* armen
* voeten/tenen
* gelaat (wenkbrauwen, bovenlip, kin, kaak, wangen)

 

sugar