aprisewenkbrau

 

Wenkbrauwen epileren

Uw wenkbrauwen epileren wordt meestal met behulp van pincet gedaan. Hierbij worden de haren met wortel uit de haarzakjes getrokken. Epileren is dé methode als je uw wenkbrauwen vorm wilt geven of enkel minder gewenste gezichtsharen wilt verwijderen, zoals bijv: bovenlip of kin haartjes.

Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht, met misschien iets te lichte wenkbrauwen. Dan is de oplossing om deze te laten verven. Op deze manier krijgt u net even wat meer uitdrukking in uw gezicht.
Het verven van de wenkbrauwen worst over het algemeen met bruin gedaan.

Wimpers verven
Wilt u een mooie oogopslag met donkere wimpers, dan is het ideaal om uw wimpers te laten verven. Dit gebeurt over het algemeen met zwarte verf. Het resultaat hiervan is dat de wimpers langer lijken, niet te vergelijken met mascara, want hier legt u een laagje op uw wimpers.

 

Charming Nails & Beauty maak gebruik van het merk Apraise en RefectoCil

Apraise:
Deze wenkbrauw- en wimperverf met Optic Chroma Complex laat pigment en bijenwas samensmelten tot een rijke crème basis die de haarschacht diep penetreert en hiermee een stralende kleur creëert van wortel tot haartip. De mix van actieve ingrediënten geeft een langdurige en intense kleuring, heldere glans en zorgt voor een resultaat dat de uitstraling van de wimper en wenkbrauw zichtbaar verbeterd.

Apraise is een waterbestendige, smudge proof formule die tot acht weken aanhoudt.

RefecoCil:
Het merk Refectocil is wereldwijd nr. 1 marktleider voor wenkbrauw- en wimperverf, prominent vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. Met geverfde wimpers zien de ogen er levendig en sprankelend uit, zelfs ’s ochtends bij het ontwaken zijn de ogen sprekend. Bovendien zijn geverfde wimpers extreem praktisch en tijdbesparend omdat het gebruik van mascara niet meer persé dagelijks noodzakelijk is. Het gebruik van mascara doet de wimpers aan elkaar kleven en kan ongewenst klonteren. Met geverfde wimpers heeft men nooit dit probleem, omdat de wimperverf door iedere wimper wordt opgenomen, individueel, zonder de wimpers aan elkaar te laten plakken of te klonteren.
Dragers van contactlenzen hebben in het bijzonder baat bij het verven van wimpers, het is ideaal omdat men dan geen last heeft van de irriterende mascaradeeltjes in de ogen. Voor fanatieke sporters is wimperverf perfect omdat het wekenlang waterproof is en niet uitloopt bij zweten.

De wimperverf blijft 6 weken zichtbaar, maar gedurende deze periode groeien er nieuwe, ongetinte wimpers of wenkbrauwharen. Het beste resultaat bereikt men bij het regelmatig verven, omdat bij iedere behandeling meer wimperverf in de haar wordt opgenomen en de kleur intenser wordt.

 

plaatjeswimper